Bemanning inom vård och omsorg

Personal från hemtjänsten sitter och pratar

Varje dag behöver vi dig som arbetar som eller vill arbeta som timvikarie inom våra verksamheter. På våra spännande arbetsplatser får du tillsammans med andra medarbetare chansen att sprida glädje och göra skillnad i vardagen.

Vad det innebär att arbeta som timvikarie

Att arbeta som timvikarie är betydelsefullt, utvecklande och roligt!

Arbetet innebär att du arbetar när ordinarie personal är frånvarande. Eller när extra resurser behövs på arbetsplatsen. Arbetstiderna varierar, det kan vara några timmar per dag, en hel dag eller längre perioder enligt schema.

Ofta krävs det att du kan hoppa in med kort varsel. Du lär känna olika arbetsplatser, samtidigt som du skaffar dig värdefulla meriter inför framtiden. Att arbeta som timvikarie är en väg in i arbetslivet och här finns goda möjligheter för dig som är ansvarsfull, flexibel, har ett gott bemötande och tycker om att ge bra service.

Som timvikarie styr du själv när du kan och vill arbeta. Vi lär dig hur du lägger dig tillgänglig i vårt digitala bokningssystem - Time Care Pool. Du får sedan en bokning via ett sms med den information som du behöver. För att ge dig en bra start och stabil grund att stå på, ger vi dig givetvis en introduktion anpassad för ditt arbete.


Så blir du timvikarie hos oss

För att bli timvikarie hos oss ansöker du genom de annonser som publiceras på lediga jobb


Har du frågor kring arbetet som timvikarie kan du vända dig till:

Äldreomsorgen - bemanningenao@strangnas.se

Funktionshinder - Respektive enhetschef

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 oktober 2022