Aktuellt för företagare

Vad är på gång just nu? Följ oss i sociala medier och anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du inget.

Kommande evenemang för företagare

Strängnäs nominerade till Årets tillväxtkommun

Strängnäs

Årets tillväxtkommun är ett rikstäckande pris som går till en kommun som inte bara haft den starkaste ekonomiska tillväxten eller högst inflyttning, men som även har arbetat hårt för att locka till sig nya byggprojekt. Det kan vara både inom bostads- och den kommersiella sektorn. Pristagaren har också arbetat intensivt med utvecklingen av stadens stads- och infrastrukturprojekt.

Uppdatering 9 februari: Vi säger stort grattis till Mölndals kommun som tog hem priset denna gång på Fastighetsgalan 2023.

Kommunen har ett tydligt fokus på att skapa hållbara förutsättningar för kommunens befintliga näringsliv att växa, och för nya att etablera sig här. Tillsammans fortsätter vi resan mot Sveriges bästa företagsklimat.

Beredskap i kris och krig för ditt företag

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har samlat information till dig som vill veta mer om företagens betydelse för Sveriges beredskap i kris och krig. Lär dig mer om beredskap för företag och hur ditt företag kan bli mindre sårbart på MSB:s webbsida.

På kommunens webbplats hittar du också mer information om säkerhet och beredskap.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Alla företag som är registrerade i vårt företagsregister får ett nyhetsbrev från oss varje månad. Där berättar näringslivschef Emma Hjelm om vad som hänt sista tiden, vad som är på gång och vilket stöd som finns samt andra aktuella frågor som rör dig som företagare.

Följ oss i sociala medier

På vår facebook-sida får du tips om nyheter och information för dig som företagare. Dessutom får du en inblick i vår vardag med bland annat företagsbesök!

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 februari 2023