Erbjudanden från lokala företag

Många av våra lokala företag har anpassat sin verksamhet för att hantera den situation vi befinner oss i. Butiker som erbjuder hemkörning och andra lösningar så att du som kund kan fortsätta stödja den lokala handeln.

Restaurangernas erbjudanden hittar du här

Strängnäs

#localherosträngnäs
Många av de lokala företagen i Strängnäs erbjuder anpassade erbjudande för att du ska kunna fortsätta stödja den lokala handeln, till exempel erbjuder vissa butiker hemkörning av varor eller köp per postorder. Kontakta respektive butik för att höra om just deras erbjudande.

Gallerian Präntaren

Butikerna i gallerian erbjuder även hemkörning av varor direkt från butik till dörr. Som kund kontaktar du respektive butik direkt och betalning sker via swish. Varorna körs sedan ut till er utan extra kostnad tillsvidare.
Se listan på butiker

Gula rosornas företagsby

Gratis hemkörning inom Strängnäs stad från några av butikerna i Gula gallerian. Det gäller Euronics, Electrolux home och Flügger när du handlar för minst 500 kr.
Gula rosornas företagsby facebook

Mariefred

Företagarföreningen imariefred.nu

I dessa extrema tider är det extra viktigt att vi tar hand om varandra. Glöm inte bort Mariefreds lokala butiker, caféer och restauranger. De finns här, de kör ut, de hjälper till och tillsammans klarar vi det här. De håller öppet och finns här för er.
Imariefred.nu hemsida

Handla hos dina lokala gårdsbutiker och producenter

Hos Sörmlands matkluster hittar du geografisk lista på på lokala producenter. Alla verksamheter har anpassat sig efter det rådande läget med corvid-19.
Sörmlands matkluster hemsida


Vi uppdaterar när vi får in mer information. Tipsa oss på: turism@strangnas.se


Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 april 2020