Rekryteringsträff för dig som söker jobb

Söker du jobb? Torsdag den 30 mars har du möjlighet att träffa arbetsgivare som söker personal inom bland annat industri, restaurang och lokalvård.

Torsdagen den 30 mars arrangeras en rekryteringsträff för dig som söker jobb. På plats finns lokala företag som söker till exempel lagerarbetare, maskinoperatörer, chaufförer, bartendrar, kockar och köksbiträden.

Ta med ditt cv och personliga brev där du berättar lite mer om dig själv och om du har någon tidigare erfarenhet eller utbildning.

Datum: torsdag den 30 mars
Tid: klockan 13–16
Plats: Arena personals lokaler på Järnvägsgatan 4 i Strängnäs

Rekryteringsträffen arrangeras av bemanningsföretaget Arena personal och initiativet Ukrainian Professional Support Center Sweden tillsammans med Strängnäs kommun.

Ukrainian Professional Support Center Sweden är ett initiativ som matchar nyanlända ukrainare med svenska arbetsgivare utifrån kompetens och behov.

– Genom rekryteringsträffen vill vi sänka trösklarna till arbete på ett roligt och trevligt sätt. Alla som söker jobb är välkomna och vi hoppas både medborgare och nyanlända ukrainare hittar hit, säger Emma Hjelm, näringslivschef i Strängnäs kommun.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 mars 2023