Semestervikarier

hemtjänst cykel

Vill du arbeta med något värdefullt som verkligen gör skillnad? Är du dessutom flexibel och söker ett varierat jobb? Då kan jobbet som semestervikarie hos oss vara något för dig!

Under sommaren har vi extra behov av vikarier inom flera olika verksamheter. Att jobba som vikarie passar dig som vill ha ett meningsfullt arbete där du får jobba med både hjärta och hjärna.

Välkommen att utveckla och utvecklas tillsammans med oss!

Vanliga frågor och svar:

Flera olika verksamheter söker semestervikarier, aktuell lista finns på Lediga jobb.

Du ansöker via ansöknings-länken som finns i respektive annons. Om du vill söka flera olika tjänster behöver du skicka in en ansökan till var och en av vikariaten som du är intresserad av.

Det beror på vilken tjänst som du har sökt.

Flera av verksamheterna rekryterar många semestervikarier och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Som ett första steg kommer rekryterande verksamhet att ta kontakt med dig och bestämma tid för intervju. Under intervjun får du berätta mer om dig själv, och har chans att ställa frågor. Det går såklart bra att kontakta rekryterande chef via telefon eller e-post och du undrar om något.

Hos oss är lönen individuell och beror på uppdraget, samt dina erfarenheter.

Belastningsregistret innehåller uppgifter om den som fått påföljder för brott och som är skäligen misstänkt för brott.

För att arbeta i en del av våra verksamheter krävs utdrag ur belastningsregistret. De tjänster som kräver utdrag, har information om det i annonstexten.

Har du fler frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekrytering@strangnas.se.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 oktober 2023