Semestervikarier

hemtjänst cykel

Under semesterperioden har vi extra behov av vikarier. Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete i sommar där du får jobba med både hjärta och hjärna. Vi erbjuder arbetsuppgifter inom flera olika områden, som gör skillnad för dem som lever och verkar här i kommunen.

Om du är intresserad av vikariat ska du kika på annonserna som finns under Lediga jobb. I respektive annons beskriver vi vad tjänsten innebär. Där kan du också läsa om vilka erfarenheter och egenskaper som vi tänker att man behöver ha för att klara av och trivas i uppdraget.

Välkommen att utveckla och utvecklas tillsammans med oss!

Frågor och svar:

Flera olika verksamheter söker semestervikarier, aktuell lista finns på Lediga jobb.

Du ansöker via ansöknings-länken som finns i respektive annons. Om du vill söka flera olika tjänster behöver du skicka in en ansökan till var och en av vikariaten som du är intresserad av.

Det beror på vilken tjänst som du har sökt.

Flera av verksamheterna rekryterar många semestervikarier och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Som ett första steg kommer rekryterande verksamhet att ta kontakt med dig och bestämma tid för intervju. Under intervjun får du berätta mer om dig själv, och har chans att ställa frågor. Det går såklart bra att kontakta rekryterande chef via telefon eller e-post och du undrar om något.

Hos oss är lönen individuell och beror på uppdraget, samt dina erfarenheter.

Belastningsregistret innehåller uppgifter om den som fått påföljder för brott och som är skäligen misstänkt för brott.

För att arbeta i en del av våra verksamheter krävs utdrag ur belastningsregistret. De tjänster som kräver utdrag, har information om det i annonstexten.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 april 2019
Arbete och företagande