Information

Två undersköterskor till Riagården

Om jobbet

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Riagården är ett särskilt boende för vård och omsorg som ligger i den lilla bruksorten Åkers Styckebruk. Riagården inriktar sig på personcentrerad vård och omsorg där de äldre, anhöriga och närstående ska känna sig hemma i en välkomnande miljö, uppleva gemenskap och delaktighet i den sociala gemenskapen. Målsättningen för Riagården är att skapa trygghet, välbefinnande och förtroende genom att vara ett stöd i vardagen och finnas tillgängliga dygnet runt.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två undersköterskor, sysselsättningsgrad 85 %. En tjänst är tillsvidare och en tjänst är ett vikariat till och med 2020-12-31. Som undersköterska på Riagården i Åkers Styckebruk arbetar du med att ge våra brukare god vård och omsorg utifrån deras individuella behov och önskemål och beviljat bistånd enligt socialtjänsten. Vi utvecklar verksamheten tillsammans genom våra gemensamma kompetenser och därmed bidrar du till ett gott resultat och gör ett bra arbete. Som undersköterska utför du även vissa delegerade medicinska insatser från sjuksköterska enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). I arbetet ingår dokumentation i Treserva.

Kvalifikationer

Vi söker dig som • är utbildad undersköterska • har erfarenhet av äldreomsorg på särskilt boende • har datavana och känner dig trygg med att använda datorn som ett arbetsredskap • är trygg i din yrkesroll och är självgående • är bra på samarbete och har ett trevlig bemötande. Det är meriterande om du har demenskunskap. Det är även meriterande om du har arbetat med social dokumentation samt Personec. För att vara aktuell för anställning behöver du kunna ta dig till och från arbetet, kvällar och helger, utan att vara beroende av lokaltrafiken. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet. Välkommen med din ansökan redan idag urval pågår löpande.

Övrigt

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 37 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet. Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre! Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Strängnäs kommun tillämpar Rökfri arbetstid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Referensnummer: 212/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Annonsen avser två tjänster med sysselsättningsgrad 85 %. En tjänst är en tillsvidareanställning, vi kan komma att tillämpa provanställning. Den andra tjänsten är ett vikariat tom. 2020-12-31.


Upplysningar

Jenny Karlsson,

Telefon: 0159 29827

E-postadress: Jenny.Karlsson3@strangnas.se


Fackliga kontaktpersoner

Jessica Kihlgren Tel: 0159 298 42


Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 maj 2020
Arbete och företagande