Information

Två undersköterskor 50%, Sictoniagården (vikariat)

Arbetsuppgifter

Uppdraget som undersköterska på Sictoniagården är att ge våra kunder omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänsten. Bland arbetsuppgifterna ingår även daglig dokumentation i dokumentationssystemet Treserva. Tillsammans har vi ett gemensamt ansvar att bidrar till ständiga förbättringar i verksamheten.

Kvalifikationer

För att klara av och trivas i uppdraget ser vi att du har följande kompetenser och erfarenheter: • undersköterskeutbildning. • erfarenhet från arbete i äldreomsorg. • goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som i skrift. • är ansvarsfull, flexibel, trygg i din yrkesroll och öppen för idéer • god förmåga att planera och organisera ditt arbete. • är en glad, hjälpsam och positiv kollega med förmågan att hitta lösningar och möjligheter i olika situationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-09-15

Referensnummer: 336/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Sysselsättningsgrad: 50 % Omfattning: start omgående, tre månader med möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.


Upplysningar

Anna Carlsson,

Telefon: 0152 331380


Melissa Ojeda Mayta,

Telefon: 0152 293 64


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare Tel: 0152-291 00


Arbete och företagande