Information

Vi söker timvikarier till samhällsviktiga arbeten inom Socialkontoret

Om jobbet

Coronaviruset covid-19 har inte undgått någon och Strängnäs kommun gör vad vi kan för att våra samhällsviktiga verksamheter ska kunna fortlöpa som vanligt i så stor utsträckning som möjligt. På grund av rådande omständigheter behöver vi personer som vill vara med att ge service till våra mest utsatta. Bemanningsenheten arbetar med att förse vikarier till Socialkontorets verksamhetsområden äldreomsorg och funktionshinderomsorg.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie inom Socialkontoret kommer du att placeras på de verksamheter som är i behov av personal. I och med coronaviruset covid-19 framfart kan behovet på verksamheterna se annorlunda ut från dag till dag, vilket innebär att du kommer bli placerad där du behövs som mest. De verksamhetsområden som du kan komma att bli placerad inom är: Äldreomsorgen • Hemtjänsten • Särskilt boende Funktionshinderomsorgen • LSS boende • Kommunal psykiatri • Personlig assistans När du skickar in din ansökan vill vi att du beskriver vilket område som du skulle kunna tänka dig att arbeta på.

Kvalifikationer

Vi söker dig som • är frisk och inte uppvisar några symtom på coronaviruset covid-19 • har erfarenhet av serviceyrket • delar kommunens värdegrund utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 37 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet. Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre! Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Strängnäs kommun tillämpar Rökfri arbetstid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Referensnummer: 132/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Löneform:

Arbetstid: Timavlönad

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse


Upplysningar

Lena Stedt,

Telefon: 0152-296 81


Jessica Fredin,

Telefon: 0152 297 72

E-postadress: Jessica.Fredin@strangnas.se


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga organisationer nås via kommunens växel Tel: 0152-29100


Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 maj 2020
Arbete och företagande